Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

(Voedingsmiddelen-) industrie

Voorkom onhygiënische productie met efficiënte ongediertebestrijding

ZUNGO Pest Control is met ruim 30 jaar ervaring een toonaangevend plaagdiermanagementbedrijf in onder anderen de (voedingsmiddelen-) industrie. Om de (voedsel)productie succesvol te blijven laten draaien, zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven in ongediertebestrijding, en de uitvoering van dit veel voorkomende probleem binnen de sector. Wij bieden u dé oplossing en ontzorgen u graag van  plaagdierbestrijding.

Neem contact op

Voorkom verspreiding van plaagdieren

Onze specialisten werken op efficiënte wijze aan het voorkomen en bestrijden van ongedierte zoals ratten, muizen, kruipende en vliegende insecten én voorraad aantastende insecten. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de mogelijke eisen waaraan uw producten moeten voldoen, zoals de BRC, IFS en andere certificeringen.

Als bedrijf in de (voedingsmiddelen-) industrie is de kans op grote gevolgen van ongedierte groot, wat we u graag willen besparen! Door uw bedrijf met precisie en een kwalitatieve sterke service te bedienen, voorkomen wij veel schade en kosten. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Keurmerk plaagdier management

ZUNGO Pest Control kijkt verder dan alleen de bestrijding van ongedierte. Bij ZUNGO ligt de nadruk grotendeels bij het voorkomen en beheersen van problemen door plaagdieren. Dit blijkt, omdat wij één van de bedrijven zijn met het keurmerk Plaagdiermanagement dat is ontwikkeld door de branchevereniging van en voor Plaagdiermanagement Bedrijven in Nederland.

Plaagdier management in de (voedingsmiddelen-) industrie

ZUNGO verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van plaagdiermanagement voor onder andere de (voedingsmiddelen-)industrie. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever. Alle medewerkers van ZUNGO Pest Control worden regelmatig bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plaagdiermanagement.

Ongedierte voorkomen en/of bestrijden?

ZUNGO Pest Control staat al meer dan 30 jaar bekend als een betrouwbaar en innovatief plaagdiermanagementbedrijf in Uden dat zich specialiseert in sectoren zoals de (voedingsmiddelen-) industrie. Neem direct contact op met één van onze specialisten om overlast te voorkomen en/of te bestrijden.


ZUNGO werkt samen op een professionele en toch informele manier.

Udea B.V., Steven IJzerman • Kwaliteitsmanager


Zoals wij van ZUNGO gewend zijn, zijn ze altijd in samenwerking met de klant op zoek naar een betere methode. Wij zijn een biologisch bedrijf en daardoor gelimiteerd in het aantal oplossingen. ZUNGO bracht Dismate bij ons onder de aandacht. Dismate is een krachtige, gifvrije verwarringstechniek die wordt gebruikt ter bestrijding van voedselmotten op locaties waar voedingsmiddelen worden verwerkt en geproduceerd. Het verkleint de kans op een succesvolle paring en het voorkomt dat motjes zich permanent vestigen. Dismate werkt door het vrijgeven van feromonen uit strategisch geplaatste dispensers die de mannelijke motten verwarren. Wanneer een mannetjesmot het feromoon detecteert, begint hij onmiddellijk te fladderen op zoek naar het vrouwtje, totdat hij uitgeput raakt en sterft voordat hij de kans krijgt om te paren. De vrouwtjesmotten produceren steeds minder eitjes als ze lang op een mannetje moeten wachten en de eitjes die geproduceerd worden, zijn van slechte kwaliteit, zodat de hele mottenbevolking op een effectieve en efficiënte wijze wordt verwijderd. Wij zijn in 2019 gestart om motjes op een van onze locaties te bestrijden met Dismate. Dit leverde een enorme verlaging van het aantal motjes op, waardoor we besloten hebben om in 2020 binnen het gehele bedrijf met Dismate gaan te werken. Wij zijn super enthousiast over het advies dat Zungo ons gegeven heeft en de manier waarop ze dit bij ons geïmplementeerd hebben.

Rob van den Berg • Algemeen directeur bij Meesters van de Halm

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.