Vastgoedonderhoud en particulieren

Het is onvermijdelijk: in iedere woning bevinden zich plaagdieren. Dus helaas ook in jouw woning. Het is belangrijk om te voorkomen dat de plaagdierpopulatie uitgroeit tot een plaag, omdat verschillende plaagdieren ziektes kunnen overdragen en kortsluiting kunnen veroorzaken als gevolg van het doorknagen van kabels. ZUNGO kan u helpen om het leven in uw woning op zo’n manier in te richten dat plaagdieren geen kans hebben zich te ontwikkelen.

U kunt er zelf ook wat aan doen om plaagdieren te bestrijden. Omstandigheden waarin plaagdieren zich gemakkelijk en snel ontwikkelen, zijn een hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen. Als u onzorgvuldig omgaat met etensresten, zal de kans op overlast ook toenemen. Door hier rekening mee te houden, wordt een plaagdierontwikkeling geminimaliseerd. Meer informatie over de verschillende plaagdieren vindt u in de plaagdierenindex op deze site. U kont ook nog deze flyer lezen.

ZUNGO is u graag van dienst. Wilt u meer weten over plaagdierbeheersing of heeft u overlast van plaagdieren, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij informeren u graag vrijblijvend en helpen u met een effectieve bestrijding.

Alles onder controle met een betrouwbare partner

Met een betrouwbare partner heeft u alles onder controle. Daarom zoekt u een betrouwbare partner met veel ervaring in het nemen van preventieve maatregelen. Zo is de plaagdierenpopulatie voortdurend onder controle.

ZUNGO Pest Control staat al sinds de oprichting in 1991 bekend als een betrouwbaar en innovatief plaagdiermanagementbedrijf, waarbij de nieuwste inzichten en de modernste technieken worden ingezet.

Bel of mail ons voor meer informatie over plaagdierbeheersing.

Contact opnemen