Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Hygiënecode en ongedierte bestrijding

Hygiënecode en ongediertebestrijding

Elk bedrijf waar met voedsel wordt gewerkt, heeft zich te houden aan de hygiënecode. Dit zijn niet uitsluitend bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Ook bedrijven in sectoren als logistiek, overheid, zorg, tuinbouw, horeca en Retail hebben zich te houden aan de strenge hygiënecode. Om aan de hygiënecode te voldoen is ongediertebestrijding en plaagdiermanagement onmisbaar. Om de veiligheid, hygiëne en kwaliteit van producten en dienstverlening van deze bedrijven en instanties te garanderen, is een professionele partner in ongediertebestrijding en plaagdiermanagement aan te raden zodat aan de hygiënecode regels voldaan kan worden. Neem contact op en wij helpen u verder.


Plaagdiermanagement en Hygiënecode

ZUNGO Pest Control is uw partner wanneer u uw bedrijfsproces, productieproces en dienstverlening met goede ongediertebestrijding en plaagdiermanagement op de hygiënecode wilt laten aansluiten. ZUNGO heeft diverse keurmerken en certificaten op gebied van plaagdiermanagement en ongediertebestrijding. Zo kan ZUNGO in diverse sectoren – zoals de voedingsmiddelenindustrie, logistieke dienstverlening en onderwijs, zorg, overheid en stichtingen – bedrijven ondersteunen om de hygiënecode goed na te leven. Plaagdiermanagement en ongediertebestrijding zijn omwille van de hygiënecode een onmisbaar onderdeel van uw kwaliteitsbewaking.

Ongedierte in uw bedrijfspand

Ongedierte en plaagdieren kunnen zich vaak eenvoudig nestelen in bedrijfspanden waar voedsel wordt verwerkt, geproduceerd of opgeslagen. Voor deze dieren is het er vaak aangenaam warm en door voedselresten is er genoeg te eten. Niet vreemd dat de nodige bedrijven al snel last hebben van ongedierte. Is uw organisatie actief in de voedingsmiddelenindustrie of in een andere sector die de hygiënecode moet naleven? Schakel dan ZUNGO in voor plaagdiermanagement om aan de hygiënecode te voldoen.

Voorkomen van ongedierte met Plaagdiermanagement

Preventie van overlast door plaagdieren en ongedierte heeft altijd de voorkeur. Zeker wanneer met voedsel wordt gewerkt. Een professionele ongediertebestrijder kan u adviseren welke maatregelen genomen kunnen worden zodat op het vlak van plaagdieren aan de hygiënecode gehouden kan worden. Professionele organisaties werken daarom proactief met plaagdiermanagement. Mocht er onverhoopt toch overlast van ongedierte komen, dan heeft uw ongediertebestrijder daar uiteraard een adequaat antwoord op.

Met ZUNGO de Hygiënecode naleven

Heeft uw bedrijf om kwaliteitsredenen behoefte aan een maatwerk plan om plaagdieren en ongedierte in uw bedrijf tegen te gaan? ZUNGO Pest Control helpt u met haar vele jaren ervaring om op dit onderdeel de hygiënecode in acht te houden. Ook wanneer plaagdieren reeds aanwezig zijn en dit probleem snel opgelost moet worden, is ZUNGO uw gecertificeerd partner en gespecialiseerd in plaagdiermanagement voor bedrijven.


Neem contact op met ZUNGO

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.