Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Plaagdierbeheersing

Plaagdierbeheersing

U kunt veel overlast ervaren van ongedierte binnen uw bedrijf. Plaagdierbeheersing heeft als doel om de overlast van plaagdieren zo veel mogelijk te voorkomen door preventieve maatregelen binnen uw organisatie te treffen. De aanpak per bedrijf en sector is hierin verschillend en afhankelijk van de omgeving en status van bouwkundige, hygiënische en bedrijfsmatige wering, het type ongedierte en overige aspecten.

Wat is plaagdierbeheersing?

Plaagdiermanagement is het voorkomen van ongedierte bij bedrijven in plaats van het bestrijden. Denk hierbij aan het voorkomen van vogels, muizen, kruipende insecten, zilvervisjes, wespen en vele andere ongedierte. ZUNGO Pest Control pakt plaagdier beheersing aan binnen 4 stappen:


  1. Risico-inventarisatie van plaagdieren

  2. Eisen en wensen rondom plaagdier beheersing in kaart brengen

  3. Plan van aanpak voor plaagdier beheersing

  4. Periodieke inspecties

Lees meer over de werkwijze van ZUNGO

Plaagdierbeheersing in verschillende sectoren

Ieder bedrijf en sector heeft een andere aanpak nodig. Daarbij is er afhankelijkheid van de omgeving, de status van bouwkundige, hygiënische en bedrijfsmatige wering, het type ongedierte en overige aspecten. ZUNGO is opgericht in 1991 en heeft zeer veel ervaring met plaagdierbeheersing in veel verschillende sectoren zoals: (voedingsmiddelen-) industrie, logistieke dienstverleners, overheid, onderwijs, zorg en stichtingen, tuinbouw, veehouderij, horeca en retail.  Bent u actief in een andere sector? Neem dan even contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over plaagdierbeheersing in uw sector.

Keurmerk

ZUNGO beschikt over het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB). Hiermee staat het nemen van preventiemaatregelen en het geven van advies ter voorkoming van ongedierte voorop. Bedrijven met een keurmerk worden regelmatig geauditeerd door onafhankelijke geaccrediteerde certificerende instanties, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wil je meer weten over het Keurmerk Plaagdiermanagement? Lees er hier meer over.


Onze Keurmerken

Plaagdierbeheersing bij bedrijven door ZUNGO

ZUNGO Pest Control is specialist op het gebied van plaagdierbeheersing bij bedrijven in verschillende sectoren in heel Nederland. Wij helpen om schade als gevolg van plaagdieren te voorkomen. Dit doen we door snel te schakelen, klantgericht te werk te gaan en kwaliteit te leveren. We zijn in het bezit van verschillende keurmerken en onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom plaagdierbeheersing bij bedrijven. Bent u op zoek naar een partner voor plaagdierbeheersing? Maak dan direct een afspraak of neem contact op met ZUNGO Pest Control.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.