Plaagdiermanagement bij bedrijven

U kunt veel overlast ervaren wanneer u plaagdieren binnen uw bedrijf heeft. Plaagdiermanagement heeft tot doel om de overlast van plaagdieren zo veel mogelijk te voorkomen door preventieve maatregelen binnen uw bedrijf te treffen. Ieder bedrijf is daarin anders vandaar dat er voor iedere sector ook verschillende vormen van plaagdiermanagement zijn. Benieuwd naar wat plaagdiermanagement voor uw bedrijf kan betekenen, lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Wat is pest control?

Plaagdiermanagement bij bedrijven richt zich voornamelijk op het voorkomen van ongedierte bij bedrijven in plaats van het bestrijden van ongedierte. Wanneer ZUNGO Pest Control het plaagdiermanagement voor uw bedrijf gaat uitvoeren dan worden er in principe vier stappen doorlopen.

  1. Risico-inventarisatie van plaagdieren binnen uw bedrijf.
  2. In kaart brengen van uw eisen en wensen rondom plaagdiermanagement.
  3. Opstellen van een plan van aanpak voor plaagdiermanagement.
  4. Periodiek inspecteren van uw bedrijf en zo nodig actie ondernemen.

Onze werkwijze


Plaagdieren verspreiden zich snel

Iedere sector is anders en daarmee ook het plaagdiermanagement in iedere sector. ZUNGO is opgericht in 1991 en veel ervaring met plaagdiermanagement in veel verschillende sectoren. Klik op de onderstaande linken om meer te lezen over plaagdiermanagement binnen de verschillende sectoren.

Staat uw sector er niet bij? Neem dan even telefonisch contact met ons op zodat wij u meer kunnen vertellen over plaagdiermanagement in uw sector.

Contact

Pest control bij bedrijven in heel Nederland

Het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB) is ontwikkeld door de branchevereniging van en voor Plaagdiermanagement bedrijven in Nederland. Bij bedrijven met het KPMB staat het nemen van preventiemaatregelen en het geven van advies ter voorkoming van ongedierte voorop. Bedrijven met het KPMB worden regelmatig gecontroleerd door externe partijen. Zo worden ze gecontroleerd op zaken rondom de uitvoering van het plaagdiermanagement, transport, opslag en opleidingen. Het keurmerk bestaat uit vier modules:

- Keurmerk Plaagdiermanagement
- IPM Rattenbeheersing
- IPM Houtbescherming
- CEPA Certified

Lees alles over onze keurmerken

Plaagdiermanagement bij bedrijven door ZUNGO Pest Control

ZUNGO Pest Control is specialist in plaagdiermanagement voor bedrijven in verschillende sectoren in heel Nederland. ZUNGO helpt om schade als gevolg van plaagdieren te voorkomen. Dit doet ZUNGO door snel te schakelen en door te schakelen, klantgericht te werk te gaan en door kwaliteit te leveren. Zo is ZUNGO in het bezit van verschillende keurmerken en volgen medewerkers regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plaagdiermanagement bij bedrijven.

Maak een afspraak