Logistieke dienstverlening.

ZUNGO Pest Control is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van ongediertebestrijding, zoals ratten bestrijding, insectenbestrijding en uiteraard het voorkomen van de daaropvolgende (potentiële) schade. Door onze juiste manier van aanpak, jaren lange ervaring en de wensen van onze klanten centraal te houden, bieden wij altijd de juiste oplossingen. Heb je last van ongedierte en wil je (product)schade voorkomen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie!


Overlast van ratten, muizen en insecten voorkomen.

Ratten of muizen voorkomen is van essentieel belang om potentiële schade in uw magazijn te voorkomen. Goed plaagdiermanagement, daar draait het bij ZUNGO om. Meedenken, adviseren en bestrijden en/of voorkomen van ongedierte is waar wij goed in zijn. Wij kijken hoe we ongedierte en insecten op een zo snel, eenvoudige maar efficiënte wijze kunnen voorkomen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Plaagdieren onder controle met een betrouwbare partner.

ZUNGO is een innovatief plaagdiermanagementbedrijf wat blijkt uit de certificeringen die wij hebben. Wij zijn één van de weinige plaagdiermanagementbedrijven met het Plaagdiermanagement Bedrijven keurmerk binnen Nederland. Ook als u aan bepaalde certificeringen, zoals BRC Storage & Distribution, moet voldoen, biedt ZUNGO passende oplossingen.

De juiste oplossing voor ieder probleem​

Wanneer u last heeft van ongedierte, of het juist wilt voorkomen, bent u bij ZUNGO aan het juiste adres. Onze specialisten stellen het probleem vast en gaan direct op een effectieve manier te werk om (verdere) schade te voorkomen. Uiteraard begrijpen we dat er haast bij ongediertebestrijding zit, daarom zijn wij erg mobiel en kunnen wij snel schakelen. Overlast van ongedierte in Rotterdam tot Eindhoven? Wij ontzorgen u graag.

Voorkom schade aan uw pand en producten. Wij zijn ervan overtuigd dat we u kunnen ontzorgen! Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Neem contact met ons op