REFERENTIES

“De medewerkers speciale taken van het Elkerliek ziekenhuis krijgen vaak te maken met meldingen over ongedierte. Vaak wordt er direct geschakeld met ZUNGO om de meldingen op te lossen. Door deze training te geven aan de medewerkers is het mogelijk om de meldingen beter te behandelen. Zo kan men beter prioriteit bepalen van de meldingen, waar nodig zelf actie ondernemen om problemen te voorkomen en het belangrijkste: meedenken in preventieve oplossingen om in de toekomst te voorkomen dat ongedierte terugkomt. Doordat de trainer op een prettige manier een goede balans hanteert tussen theorie en interactiviteit met medewerkers blijft de training continue boeiend. Kortom, de training is leerzaam, interessant en nodig om medewerkers bewuster te laten kijken naar maatregelen om te voorkomen dat ongedierte een kans krijgt.”

Elkerliek Ziekenhuis | Tomas van Duijnhoven

Wij werken alweer vele jaren met ZUNGO Pest Control en naar volle tevredenheid. ZUNGO Pest Control onderscheid zich in flexibiliteit, korte lijnen en afspraak is afspraak.

Imperial Supply Chain Solutions | René Wils

Al jaren maken we tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van ZUNGO Pest Control binnen de GGzE. De vaste medewerker van ZUNGO Pest Control denkt heel goed met ons mee en kijkt naar wat de beste oplossing is. Hierdoor hebben we geen omkijken meer naar de ongediertebestrijding en weten we dat het goed geregeld is.

Procescoördinator Facilitair Servicecentrum | B.M.J.M. (Bart) van Aarle

De korte lijnen en het direct contact met de plaagdierbeheerser van ZUNGO zorgen ervoor dat we zo min mogelijk klachten krijgen omtrent ongedierte in ons ziekenhuis. Tevens is het fijn dat er bij overlast snel geacteerd wordt door ZUNGO.

Inrichtingscoördinator huisvesting Ziekenhuis Bernhoven | Joop Konings

Wij zijn al jaren klant bij ZUNGO Pest Control naar volle tevredenheid. De betrouwbaarheid, servicegerichtheid en kwaliteit staan ook al jaren hoog in het vaandel bij ZUNGO Pest Control. Dus ben je op zoek naar een goede partner dan ben je bij ZUNGO Pest Control aan het goede adres.

Van Ooijen | Jacco Gielen 

Zeer tevreden over de dienstverlening van ZUNGO! Komen netjes hun afspraken na en zijn erg klantvriendelijk.  

Alphatron Marine | Malou Kreber

Betrouwbaarheid, flexibiliteit, servicegerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ZUNGO Pest Control.

Catering Wolfs | Michiel van de Pas & Mark Wolfs

Voor deze bedrijven mochten wij ook preventie leveren!