De experts van ZUNGO

Onze zakelijke experts staan voor je klaar met als doel om de overlast van plaagdieren zo veel mogelijk te voorkomen door preventieve maatregelen binnen je bedrijf te treffen. Benieuwd naar wat de experts van ZUNGO voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op  

30 medewerkers voorkomen iedere dag schade door plaagdieren!

Marcel van Engelen Accountmanager

Sinds 2002 ben ik met veel plezier werkzaam bij ZUNGO Pest Control. In mijn rol als accountmanager onderhoud ik nauw contact met onze klanten en ondersteun ik deze waar nodig. Daarnaast houd ik mij binnen ZUNGO Pest Control bezig met diverse projecten om onze dienstverlening uit te breiden en te optimaliseren. Uiteraard mag u mij altijd persoonlijk benaderen voor een passend advies.

marcel@zungo.nl ​      +31653449727

Irene Lourens
Plaagdierbeheerser

Op mijn 14de ben ik de opleiding voor banketbakker gaan volgen en ben ik gelijk gaan werken bij een bakker gelegen in ons dorp en nu 31 jaar later ben ik daar gestopt omdat helaas de eigenaar ging stoppen. Ja en wat dan... N zoveel jaar in hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, is het moeilijk om zo bij een andere bakker weer opnieuw te beginnen.

Toen kwam ik mijn huidige collega tegen van ZUNGO Pest Control. Hij kwam bij ons in de bakkerij controle doen ter voorkoming van plaagdieren. Zo raakten we aan de praat over een andere baan. Toevallig stond er bij ZUNGO een vacature open en heb ik een sollicitatiebrief gestuurd.

Bij ZUNGO Pest Control werken is totaal iets anders dan in de bakkerij. Ik hoef niet meer ‘s nachts te werken en niet meer zo heel vroeg op, dat is wel een groot pluspunt. Je kan weer leuke dingen doen ‘s avonds.

Je dagindeling kan je zelf bepalen, je werkt 8.5 uur waarvan 30 minuten pauze, je hebt een auto voor de deur staan en dan rij je naar het eerste bedrijf en na het laatste bedrijf rij je weer naar huis.

Bij bedrijven kom je normaal gesproken op contractbasis, in het contract staat hoe vaak per jaar je controle komt lopen. Dit moet je goed inplannen. Je hebt een tablet en telefoon van het werk en daar staat je planning in. Ook staan hier de werkbonnen die je invult tijdens je bezoek. Het kan ook gebeuren dat bedrijven naar het kantoor of naar jou zelf bellen omdat ze een probleem hebben en dan is het de kunst dat zo snel mogelijk op te lossen. Het kan dus zijn dat die opdracht meer prioriteit heeft dan wat er die dag op de planning staat. Dat is dan aan jou of in overleg met kantoor hoe je dit gaat aanpakken en dan kan het zijn dat de rest verschoven wordt naar een andere dag.

Je hebt veel vrijheid, want je gaat alleen op pad. Houd er rekening mee dat je alleen werkt. Collega’s spreek je vooral over de telefoon. ZUNGO is een serieus en gezellig bedrijf om voor te werken.

Vind je het niet erg om alleen te werken en veel onderweg te zijn? Dan is plaagdierbeheersing echt iets voor jou!

Bekijk onze vacatures