Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Ongediertebestrijding Brabant

Ongediertebestrijding in Brabant nodig?

Op zoek naar ongediertebestrijding in Brabant? Dan bent u bij ZUNGO Pest Control aan het juiste adres. ZUNGO uit Uden, nabij Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg, is dé specialist in ongediertebestrijding en heeft meer dan twintig jaar ervaring. Wij voeren effectieve ongediertebestrijding in Brabant uit voor bedrijven, overheden en particulieren. Daarbij dragen wij zorg voor preventie, detectie en bestrijding van het ongedierte. U kunt bij ons namelijk terecht voor preventieve ongediertebestrijding alsmede curatieve bestrijdingsmethoden.


Werkwijze

Ongediertebestrijding door heel Brabant

ZUNGO Pest Control helpt u bij ongediertebestrijding van o.a. insecten, knaagdieren en houtaantasters. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:


  • Wespen bestrijden

  • Muizen bestrijden

  • Bedwantsen verwijderen

  • Zilvervisjes verwijderen

  • Boktorren bestrijden

Wij hanteren daarbij een flexibele instelling: zo zijn we 24 uur per dag bereikbaar en staan onze ongediertebestrijders binnen korte tijd voor u klaar om u te helpen bij het bestrijden van uw plaag. Wij zijn actief in geheel Brabant, van Bergen op Zoom tot Cuijk tot Breda.  Wat uw klacht ook is, u kunt altijd terugvallen op ZUNGO. Bovendien krijgt u bij ons altijd de persoonlijke aandacht die u verdient. Uw vaste contactpersoon is u graag van dienst en kan u helpen bij al uw vragen of wensen!


Contact

Bestrijden van ongedierte in huis of bedrijf

Het hele jaar door heeft u kans op ongedierte in uw huis, bedrijf of tuin. Het is echter lastig om het ongedierte te herkennen. Het plant zich razendsnel voort en leeft vaak ’s nachts, waardoor u meestal niet in de gaten heeft dat u er last van heeft. De ervaren ongediertebestrijders van ZUNGO uit Uden, nabij Cuijk, Helmond en Waalwijk weten hier wel raad mee. Zij controleren uw huis of bedrijf op aanwezigheid van ongedierte en herkennen de schade. Na een grondige analyse bieden zij u een passend advies of gaan ze van start met de ongediertebestrijding. Zo is uw huis of bedrijf snel weer hygiënisch en ongediertevrij.


Plaagdierenindex


Gecertificeerd ongediertebestrijder

ZUNGO Pest Control is een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf dat beschikt over het ‘Keurmerk Plaagdiermanagement’. Dat houdt in dat ZUNGO aan de allerhoogste eisen voldoet op het gebied van ongediertebestrijding. Daarnaast zijn wij eveneens ISO 9001-2008 gecertificeerd en werken we te allen tijde volgens de regels en veiligheidsvoorschriften die in Nederland gelden. Zo gebruiken wij uitsluitend bestrijdingsmiddelen die milieuvriendelijk zijn en door de Nederlandse wet zijn toegestaan. Ongediertebestrijding op verantwoorde en effectieve wijze, dat is ZUNGO.


Contacteer ZUNGO voor ongediertebestrijding in Brabant

ZUNGO Pest Control uit Uden, nabij ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven, is uw partner op het gebied van ongediertebestrijding in Brabant. Wij hebben jarenlange ervaring in preventie en bestrijding van insecten, plaagdieren, torren en ander ongedierte voor zowel bedrijven als particulieren. Bent u op zoek naar een specialist in ongediertebestrijding? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan eens contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte. Wij werken zowel op afspraak alsmede op contractbasis.


Contact

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.