De risico’s van ongedierte in Limburg  

Is uw bedrijf gevestigd  in Limburg en  lopen er plaagdieren (ongedierte) rond? Dan is ZUNGO Pest Control wellicht dé oplossing om dit probleem te verhelpen. Veel bedrijven hebben  namelijk last van plaagdieren. Plaagdieren komen maar wat graag af op etensresten, water, warmte en andere schuilmogelijkheden. Muizen, vliegen en kakkerlakken zijn voorbeelden van plaagdieren die besmettingsrisico’s  met  zich meebrengen.  Besmettingen kunnen grote gevolgen hebben voor de reputatie  van  het bedrijf. Dit is een van  de  redenen  waarom ongediertebestrijding zo belangrijk is.     

Ongediertebestrijding in Limburg in de vorm van ratten

Er worden vaak ratten aangetroffen in Limburg. Hier wordt al jaren over geklaagd door bewoners. Niet alleen bewoners van Limburg, maar ook tuinders zijn vaak de dupe van de rattenoverlast. Idealiter worden ratten voorkomen in plaats van dat ze bestreden moeten worden. Bent u benieuwd naar de preventie van ratten? Op de pagina ratten bestrijden worden er praktische tips gegeven om ratten te voorkomen. Lees deze tips dan ook goed door, zodat uw bedrijf niet getroffen wordt door ratten.  

Zwarte rat in Noord & Midden-Limburg

De rat soort die veel voorkomt in Noord & Midden-Limburg is de zwarte rat. Niet alleen in Limburg is de zwarte rat een groot probleem. De laatste jaren is het zwarte ratten probleem uitgebreid naar onder andere de regio Eindhoven. De zwarte rat is een uitstekende springer en klimmer. Het plaagdier kan zelfs tot wel 1,5 meter hoog springen! De zwarte rat is een zeer intelligent knaagdier dat vooral ’s nachts actief is. Het filmpje laat zien hoe de zwarte rat een val omzeilt. Het is dan ook lastig om de zwarte rat aan te pakken. Er zijn zelfs al samenwerkingen tussen gemeenten en ongediertebestrijders met 1 doel: het stoppen van de opmars van de zwarte rat.

Laat ongedierte bestrijden door ZUNGO

Helaas lukt het niet altijd om ongedierte te voorkomen. Is uw bedrijf gevestigd in (de buurt van) Limburg en ziet u sporen van ongedierte? Neem dan direct contact op met ZUNGO Pest Control. ZUNGO Pest Control is dé ervaren specialist in ongediertebestrijding. Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze eigen werkwijze.  

Bekijk onze werkwijze