Onze zakelijke experts

Advies nodig van onze zakelijke experts?
Contact

De experts van ZUNGO

Onze zakelijke experts staan voor u klaar met als doel om de overlast van plaagdieren zo veel mogelijk te voorkomen door preventieve maatregelen binnen uw bedrijf te treffen. Benieuwd naar wat de experts van ZUNGO voor uw bedrijf kan betekenen?

Marcel van Engelen (accountmanager bedrijven)

Sinds 2002 ben ik met veel plezier werkzaam bij ZUNGO Pest Control. In mijn rol als accountmanager onderhoud ik nauw contact met onze klanten en ondersteun ik deze waar nodig. Daarnaast houd ik mij binnen ZUNGO Pest Control bezig met diverse projecten om onze dienstverlening uit te breiden en te optimaliseren. Uiteraard mag u mij altijd persoonlijk benaderen voor een passend advies.

Contactgegevens:
E-mail: marcel@zungo.nl
Tel: +31 (0) 653449727

 

Neem direct contact op via bovenstaande contactgegevens of via het contactformulier.

Contact

Leon Lehmler (accountmanager bedrijven)

Ik ben sinds 2016 met veel plezier werkzaam bij ZUNGO Pest Control. In mijn rol als accountmanager heb ik dagelijks contact met onze klanten, en ondersteun ik deze waar nodig. Buiten mijn reguliere werkzaamheden als accountmanager, ontwikkel ik trainingen en verzorg ik deze op locatie bij onze klanten. Daarnaast houd ik mij bezig met de ontwikkeling op het gebied van vogelwering om onze dienstverlening verder uit te breiden. Voor een passend advies mag u mij altijd persoonlijk benaderen.

Contactgegevens:
E-mail: leon@zungo.nl
Tel: +31 (0) 651385765

Neem direct contact op via bovenstaande contactgegevens of via het contactformulier.

Contact