Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Alle cursussen

1. Kennismaking met ZUNGO: Welkom door Dave van Keijsteren
Welkom bij ZUNGO! Leuk dat je bij ons werkt!
Wij zijn blij dat je er bent en willen jouw introductie zo soepel mogelijk maken. Natuurlijk krijg je altijd veel indrukken als je op een nieuwe werkplek begint en dat is ook helemaal goed.
Met deze training, proberen we je alvast wegwijs te maken in verschillende zaken die voorbijkomen als je bij ons start.

Uiteraard heet onze directeur Dave van Keijsteren je graag welkom! Verder zullen we je een introductie geven in de personeelsgids (let op; dit is een belangrijk document voor ons, omdat het beschrijft hoe we met elkaar samenwerken), leer je je collega's alvast een beetje kennen, leggen we je al kort wat uit over hoe wij de kwaliteit van ons werk borgen en hoe je eerste werkdag er uit gaat zien.
2. Werken bij ZUNGO: Insecten determineren
In deze module leer je snel en overzichtelijk hoe jij insecten kunt determineren. Onze trainingspartner KillGerm heeft hiervoor een goede uiteenzetting gemaakt, waardoor het voor jou een eitje wordt om te leren determineren.
Nieuwe inhoud
3. Competenties: Feedback (Johari-venster)
Deze training is nodig om je inzicht te geven in waarin je kunt groeien. Aangezien ontwikkeling een van onze kernwaarden is, ook belangrijk voor jou om inzicht te krijgen in jezelf en wat feedback kan doen om jou te laten groeien. Het doel is, en dat zul je beter begrijpen als je de theorie tot je hebt genomen, om de open ruimte groter te maken.
Nieuwe inhoud
3. Competenties: Cirkel van Invloed
Dit is een training over de cirkel van invloed en betrokkenheid. Deze training is belangrijk omdat hij jou kan helpen om je eigen invloed te vergroten. Hiervoor gebruiken we de cirkel van invloed en -betrokkenheid.

We starten met een toelichting over beide cirkels, wat inzicht geeft in hoe de cirkels werken. Je kan ook ontdekken waar jij mogelijk tijd en energie verliest als je te veel bezig bent vanuit betrokkenheid. Het doel van de cirkel van invloed en de cirkel van betrokkenheid is dat je jezelf probeert aan te leren steeds meer bezig te zijn met datgene waar je wel invloed op hebt. Je eigen gedrag dus. Hierdoor word je proactief, maak je je minder druk en heb je direct minder zorgen en stress. Op het eind volgt een korte quiz om de theorie bij je te toetsen.

Veel plezier!
Nieuwe inhoud
3. Competenties: Effectiever communiceren en beter samenwerken
Communicatie is het belangrijkste hulpmiddel voor een effectieve samenwerking en opbouwen van goede relaties. In deze training laten we je kennismaken met de vier communicatieniveaus, zodat jij effectiever leert communiceren.

We geloven dat communicatie niet alleen een vaardigheid is, maar een essentiële kernwaarde die de basis legt voor het opbouwen en onderhouden van goede relaties.

In deze training ontdek je hoe je op verschillende niveaus kunt communiceren, hoe jij je communicatieniveau afstemt op de ander en hoe dit een verschil maakt in beter samenwerken.

We wensen je veel plezier als jij duikt in de wereld van communicatie. Het doel is om samen effectiever en doelgerichter te worden in onze samenwerking.
Nieuwe inhoud
3. Competenties: Prioriteren (d.m.v. Eisenhower)
In deze training ontdek je hoe je jouw taken en werkzaamheden kunt prioriteren. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen urgente en belangrijke zaken. Succes!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.