Wij werken toe naar een groene wereld!

Bij ZUNGO Pest Control houden we van een groene wereld! Daarom verzenden we al onze post en pakketten via Groenbezorgen. De missie van deze fanatieke fietskoeriers: minder auto’s binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en een prettiger straatbeeld. Door onze samenwerking met Groenbezorgen voorkomen wij als ZUNGO dagelijks meerdere autostops én onze zendingen worden op duurzame wijze verwerkt en bezorgd. Ook goed om te weten over Groenbezorgen:

  • Het team van Groenbezorgen fietste vorig jaar 9 keer de wereld rond! Daarmee hebben zij meer dan 100.000 autostops voorkomen.
  • Groenbezorgen werkt samen met fietskoeriers in meer dan 60 steden in Nederland. Samen zorgen zij voor minder verkeer en minder CO2-uitstoot. En dus een leefbare stad!
  • Via het slimme netwerk van Groenbezorgen met onder andere www.cycloon.eu, worden post en pakketten minstens net zo snel bezorgd als bij grote postorderbedrijven.
  • Nog geen fietskoeriers actief op een bepaalde plek in Nederland of daarbuiten? Dan bezorgt Groenbezorgen alsnog zo duurzaam mogelijk, via een autopartner.
  • Groenbezorgen levert op zakelijke adressen overdag en bij particulieren met name in de avond. Daardoor kun je je pakket meestal bij de eerste bezorgpoging in ontvangst nemen.

Meer weten over Groenbezorgen? Bekijk www.groenbezorgen.nl.

Kevers in de Keuken: Alles over Broodkevers
Tips om Broodkevers te voorkomen