Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Voedselveiligheid en ongediertebestrijding

Voedselveiligheid en ongediertebestrijding

Omwille van de voedselveiligheid hebben bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in andere sectoren waar voedsel wordt verwerkt, geserveerd, opgeslagen of vervoerd, zich te houden aan de strenge eisen van HACCP. Om aan de eisen van dit voedselveiligheidssysteem te voldoen en voedselveiligheid te kunnen garanderen, is plaagdiermanagement en ongediertebestrijding van levensbelang. Neem contact op en wij helpen u verder.

Voor wie is voedselveiligheid belangrijk?

Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, verwerken, verkopen of distribueren, hebben te maken met de strenge eisen rond voedselveiligheid en hygiëne. Deze organisaties zouden bij voorkeur daarom een plan moeten hebben voor ongediertepreventie of plaagdiermanagement. Om de veiligheid en kwaliteit van producten en diensten te garanderen, is een professionele partner in ongediertebestrijding en plaagdiermanagement aan te raden.


Meer over Keurmerk Plaagdiermanagement

HACCP en voedselveiligheid

Al sinds de jaren 90 zijn bedrijven in horeca, retail, zorg, maar ook in logistiek waar voedsel verwerkt, verkocht, opgeslagen of vervoerd wordt, bij wet verplicht een plan voor voedselveiligheid te hebben dat gebaseerd is op HACCP. In de voedingsmiddelenindustrie komen daar vaak nog meer strenge eisen bij van certificeringen voor onder andere BRC, IFS, FSSC 22000, SKAL, M&S, Tesco of Mondelez. Met deze certificeringen en een voedselveiligheidsplan kan de voedselveiligheid voor cliënten en gasten gegarandeerd worden. Hygiëne is hierbinnen een zeer belangrijk onderdeel. Dat maakt dat plaagdiermanagement en ongediertebestrijding onlosmakelijk verbonden zijn aan voedselveiligheid.

Plaagdiermanagement

ZUNGO Pest Control is uw partner wanneer u uw dienstverlening en productieproces van voedingsmiddelen veilig en hygiënisch uit wilt voeren. Goede ongediertebestrijding en plaagdiermanagement ondersteunen de voedselveiligheid. ZUNGO heeft diverse keurmerken en certificaten in plaagdiermanagement. Zo helpt een professionele plaagdierbestrijder om de voedselveiligheid bij uw bedrijf of instelling op orde te houden. Lees hier voor welke sectoren ZUNGO plaagdiermanagement aanbiedt.

Ongedierte in uw gebouw

Voor ongedierte zijn er geen prettigere omgevingen dan de plekken waar voedsel verwerkt en opgeslagen wordt. Het is er voor plaagdieren aangenaam warm en er is voedsel in overvloed. De meeste bedrijven in de voedselindustrie en in sectoren die met voeding werken, hebben daarom al snel last van ongedierte. Actief in de voedingsmiddelenindustrie, horeca of serveert uw organisatie voedsel? Schakel dan ZUNGO in voor plaagdiermanagement om aan de hygiënecode voor voedselveiligheid te voldoen. Zo kunt u zich richten op de kwaliteit van uw productieproces en dienstverlening.


Neem contact op met ZUNGO

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.