Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Referenties

“Zoals wij van ZUNGO gewend zijn, zijn ze altijd in samenwerking met de klant op zoek naar een betere methode. Wij zijn een biologisch bedrijf en daardoor gelimiteerd in het aantal oplossingen. ZUNGO bracht Dismate bij ons onder de aandacht. Dismate is een krachtige, gifvrije verwarringstechniek die wordt gebruikt ter bestrijding van voedselmotten op locaties waar voedingsmiddelen worden verwerkt en geproduceerd. Het verkleint de kans op een succesvolle paring en het voorkomt dat motjes zich permanent vestigen. Wij zijn in 2019 gestart om motjes op een van onze locaties te bestrijden met Dismate. Dit leverde een enorme verlaging van het aantal motjes op, waardoor we besloten hebben om in 2020 binnen het gehele bedrijf met Dismate gaan te werken. Wij zijn super enthousiast over het advies dat ZUNGO ons gegeven heeft en de manier waarop ze dit bij ons geïmplementeerd hebben.”


Rob van den Berg

Algemeen directeur bij Meesters van de Halm

 


“De medewerkers speciale taken van het Elkerliek ziekenhuis krijgen vaak te maken met meldingen over ongedierte. Vaak wordt er direct geschakeld met ZUNGO om de meldingen op te lossen. Door deze training te geven aan de medewerkers is het mogelijk om de meldingen beter te behandelen. Zo kan men beter prioriteit bepalen van de meldingen, waar nodig zelf actie ondernemen om problemen te voorkomen en het belangrijkste: meedenken in preventieve oplossingen om in de toekomst te voorkomen dat ongedierte terugkomt. Doordat de trainer op een prettige manier een goede balans hanteert tussen theorie en interactiviteit met medewerkers blijft de training continue boeiend. Kortom, de training is leerzaam, interessant en nodig om medewerkers bewuster te laten kijken naar maatregelen om te voorkomen dat ongedierte een kans krijgt.”


Tomas van Duijnhoven

Elkerliek Ziekenhuis

Wij werken alweer vele jaren met ZUNGO Pest Control en naar volle tevredenheid. ZUNGO Pest Control onderscheid zich in flexibiliteit, korte lijnen en afspraak is afspraak.


Imperial Supply Chain Solutions

René Wils


“Vorig jaar werden we met een hardnekkige muizenplaag geconfronteerd in onze belichte trostomatenteelt. Bij navraag over plaagdierbestrijders hoorden wij verschillende keren de naam ZUNGO voorbij komen. Na ons eerste kennismakingsgesprek dacht ik: als ze de helft waarmaken van wat ze vertellen dan zitten we goed! Hun heldere plan van aanpak sprak me erg aan. Door de korte lijnen en een goed contact met de plaagdierbestrijder van ZUNGO op onze locatie konden we snel schakelen en doorpakken. Dan zie je dat het mogelijk is door een proactieve houding om een hardnekkige muizenplaag binnen een aantal weken succesvol onder controle te krijgen. Na de muizenplaag blijven we gebruik maken van de dienstverlening van ZUNGO om op onze kwekerij preventief plagen te voorkomen. Dit tot grote tevredenheid.”


Roland Gielen

Gielen Kwekerij B.V.

Wij maken al vele jaren gebruik van de diensten van ZUNGO Pest Control. Zij zijn zeer klantgericht, denken met ons mee, leveren prima kwaliteit. Communicatie verloopt prettig, ook naar onze inwoners. Kortom, wij zijn zeer tevreden en blij met de diensten en service van ZUNGO Pest Control.

Sjaak vd Loop • Coördinator Plaagdierbestrijding

Al jaren maken we tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van ZUNGO Pest Control binnen de GGzE

De vaste medewerker van ZUNGO Pest Control denkt heel goed met ons mee en kijkt naar wat de beste oplossing is.

Hierdoor hebben we geen omkijken meer naar de ongediertebestrijding en weten we dat het goed geregeld is.


B.M.J.M. (Bart) van Aarle

Procescoördinator Facilitair Servicecentrum

De korte lijnen en het direct contact met de plaagdierbeheerser van ZUNGO zorgen ervoor dat we zo min mogelijk klachten krijgen omtrent ongedierte in ons ziekenhuis. Tevens is het fijn dat er bij overlast snel geacteerd wordt door ZUNGO.


Joop Konings

Inrichtingscoördinator huisvesting Ziekenhuis Bernhoven


Wij zijn al jaren klant bij ZUNGO Pest Control naar volle tevredenheid. De betrouwbaarheid, servicegerichtheid en kwaliteit staan ook al jaren hoog in het vaandel bij ZUNGO Pest Control.

Dus ben je op zoek naar een goede partner dan ben je bij ZUNGO Pest Control aan het goede adres.

Jacco Gielen 

Zeer tevreden over de dienstverlening van ZUNGO!

Komen netjes hun afspraken na en zijn erg klantvriendelijk.  


Met vriendelijke groet, Best regards,


Malou KreberBetrouwbaarheid, flexibiliteit, servicegerichtheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ZUNGO Pest Control.


Michiel van de Pas & Mark Wolfs

Catering Wolfs


 

  

 

Bent u ook tevreden over ons en wilt u dat delen met anderen? Heeft u vragen over deze pagina of over iets anders neem dan contact met ons op!


Stuur referentie en/of logo Heeft u een vraag?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.