Werkwijze

Vraag direct uw bedrijfsinspectie aan
Neem contact op

ZUNGO Pest Control verzorgt een maatwerkoplossing die gebaseerd is op integrated pest management (IPM). Dit integrale plaagdiermanagement heeft als doel plaagdieren te voorkomen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw specifieke eisen en wensen. Onze medewerkers zijn professionele gesprekspartners en worden zo geschoold dat kennis en kunde constant worden ontwikkeld.

Met behulp van plaagdiermanagement streven wij ernaar uw plaagdierproblemen op te lossen en praktische adviezen te verstrekken, zodat toekomstige problemen voorkomen kunnen worden. We starten met een risico-inventarisatie en maken daarna, in combinatie met uw specifieke eisen en wensen, een plan van aanpak. Hierin besteedt ZUNGO Pest Control ook aandacht aan de omgeving, de bouwkundige staat, de hygiëne en bedrijfsmatige wering van uw locatie. Periodiek inspecteren we uw gebouw, zodat we tijdig sporen van plaagdieren waar kunnen nemen en problemen kunnen voorkomen of oplossen.

De gegevens met betrekking tot plaagdiermanagement worden geregistreerd in het (digitale) logboek. Hierin zijn bijvoorbeeld plattegronden, werkbonnen, aanbevelingen en diverse rapportages te vinden.

Wilt u meer weten over het voorkomen en bestrijden van plaagdieren? Neem dan gerust contact met ZUNGO Pest Control op!

Contact

"Ik wil graag dat de klant ZUNGO ziet als toegevoegde waarde in de preventie en bestrijding van plaagdieren."

Willem Vissers

Plaagdierbeheerser