Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Vragen en Antwoorden


Wanneer kan ik jullie bij ons thuis verwachten?

Woont u in Oss dan komen wij op woensdag langs. Woont u in het buitengebied dan komen wij op donderdagochtend.


Komen jullie ook op een andere dag?

Onze vaste dagen zijn woensdag en donderdag. Heeft u last van ratten zorg dan dat u thuis bent of dat er iemand anders aanwezig is. Kunnen wij bij het probleem als u niet thuis bent geef dit dan aan op het formulier.


Hoe laat komen jullie?

We krijgen veel meldingen binnen en elke melding is weer anders. Hierdoor is het lastig om een precies tijdstip aan te geven. Op dinsdagmiddag wordt de planning gemaakt. Heeft u dus melding gedaan voor dinsdag 13.00 dan zullen wij die week op woensdag of donderdag langs komen. Is uw melding na deze tijd binnen gekomen, komen wij de week erop bij u langs.

Wat kan ik doen als er ratten vanaf de buren naar mijn tuin komen?

Rattenproblemen los je samen op! Betrek de buren bij het proces door te vragen of ze ook een melding willen maken. Op onze rattenpagina vindt u diverse tips om problemen van ratten te voorkomen.

Er zit een rat in de val en het is nog geen woensdag / donderdag. Kunnen jullie langskomen om de rat te verwijderen?

Fijn dat er een rat is weggevangen! Tijdens onze inspectie van woensdag / donderdag zullen we de rat verwijderen. U hoeft dit van tevoren niet aan ons te melden. 

Mag ik een doosje gif hebben zodat ik het zelf kan bijvullen?

Voor het gebruik van rodenticiden (gif) hebben onze medewerkers een vakbekwaamheidsdiploma. Bij het inzetten van rodenticiden volgen wij wet- en regelgeving en houden wij de veiligheidsrisico's in het oog. Dit is de reden dat wij geen extra gif zullen achterlaten. 

Kan ik klemmen kopen?

Dit kan, neem contact op met de plaagdierbeheerser.

Mogen de klemmen en gif blijven staan als jullie niet meer komen?

Wij zullen alles weer meenemen na het laatste bezoek. Mocht u opnieuw last hebben van ratten dan maakt u opnieuw een melding. Wij zullen dan weer langskomen.

Maken jullie ook achteraf de kruipruimte schoon?

Onze plaagdierbeheersers zullen de kruipruimte niet betreden.


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.