(Voedingsmiddelen-)industrie

Heeft u wespenoverlast?
Meld direct

Hygiënische productie begint met efficiënt plaagdiermanagement.

Plaagdieren kunnen zowel binnen de voedingsmiddelenindustrie als bij bedrijven waar producten en machines worden vervaardigd voor grote schade zorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan imagoschade of schade door het doorknagen van elektriciteitskabels waardoor kortsluiting ontstaat.

Strenge certificeringen voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie zijn al uw hygiënemaatregelen erop gericht om uw product onaangetast door het productieproces te loodsen. Toch kan het u overkomen dat u last heeft van plaagdieren. Deze kunnen gevaarlijke ziektes overbrengen en kunnen daardoor een gevaar voor de volksgezondheid vormen. U bent bij ZUNGO aan het juiste adres voor het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Ook wanneer uw producten moeten voldoen aan de strenge eisen van certificeringen zoals BRC, IFS, FSSC 22000, SKAL, M&S, Tesco, Mondelez of HACCP-normering.

Keurmerk Plaagdiermanagement

ZUNGO Pest Control is één van de bedrijven met het Keurmerk Plaagdiermanagement. Dit keurmerk, ontwikkeld door de branchevereniging van en voor Plaagdiermanagement Bedrijven in Nederland, geeft aan dat bedrijven met dit keurmerk verder kijken dan alleen de bestrijding van ongedierte. Zo ligt bij ZUNGO de nadruk op het voorkomen en beheersen van problemen door plaagdieren.

Lees meer over het keurmerk

Plaagdiermanagement in de (voedingsmiddelen-)industrie

ZUNGO verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van plaadiermanagement voor onder andere de (voedingsmiddelen-)industrie. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke wensen en eisen van de opdrachtgever. Alle medewerkers van ZUNGO Pest Control worden regelmatig bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plaagdiermanagement.

Lees meer over de werkwijze van ZUNGO Pest Control

Alles onder controle met een betrouwbare partner

ZUNGO Pest Control uit Uden staat al meer dan 25 jaar bekend als een betrouwbaar en innovatief plaagdiermanagementbedrijf in sectoren zoals de (voedingsmiddelen-)industrie, logistiek, zorginstellingen en horeca.  Wilt u weten wat ZUNGO Pest Control voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

"ZUNGO werkt samen op een professionele en toch informele manier."

Udea BV, Steven IJzerman

Kwaliteitsmanager