Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Vlooien


Vlooien bestrijden en de preventie tegen vlooien

Heeft u een hond of kat in huis dan heeft u er vast wel eens mee te maken gehad, vlooien. Kleine parasieten die jeuk en irritatie veroorzaken door hun beten. Niet alleen honden en katten hebben last van vlooien ook andere harige dieren zoals cavia’s, konijnen en varkens kunnen last hebben van vlooien. Vlooien worden ook vaak aangetroffen na een verhuizing naar een huis waar voorheen ook huisdieren werden gehouden. Zelf vlooien bestrijden is vaak nog niet zo handig. ZUNGO Pest Control helpt u graag bij de preventie en bestrijding van vlooien in uw huis.

Herken vlooien in uw huis

Het herkennen van vlooien in uw huis is vaak nog niet zo handig. Vlooien zijn met het blote oog bijna niet te zien en heeft u een hond of een kat dan zult u zelf vaak weinig merken van de vlooien aangezien vlooien niet van mensen bloed houden. Wanneer uw hond of kat zich voortdurend aan krabben is of in zijn vacht bijt dan heeft hij waarschijnlijk last van vlooien. U kunt vlooien bij uw huisdier het beste herkennen door ze te kammen met een speciale vlooienkam.


Twijfelt u of u in uw huis last heeft van een vlooienplaag? Neem dan gerust contact op met ZUNGO. Onze ervaren ongediertebestrijders geven u graag advies.


Over ons

Voorkom vlooien in plaats van vlooien bestrijden

Natuurlijk heeft u in uw huis liever geen vlooien. Helaas zijn vlooien bij honden en katten in huis bijna niet te voorkomen. Wel kunt u enkele preventiemaatregelen treffen om vlooien in uw huis te voorkomen:

 • Stofzuigen
  Dagelijks zorgvuldig stofzuigen, zeker vlak voor de vakantie, helpt om een vlooienplaag te voorkomen. Vergeet na het stofzuigen niet de stofzuigerzak te vervangen.
 • Uitkloppen
  Klop matten, kussens en tapijten buiten uit, hierdoor vallen de eitjes van vlooien buiten van de mat, het kussen of het tapijt af.
 • Wassen
  Was indien mogelijk kussens, dekens en knuffels van uw huisdier regelmatig op een temperatuur van boven de 50 graden.
 • Controle
  Controleer uw huisdieren regelmatig op de aanwezigheid van vlooien met een speciale vlooienkam.

Na deze preventiemaatregelen toch nog last van vlooien? Neem dan contact op met ZUNGO. Wij geven u graag advies over de verdere preventie en en helpen u bij het bestrijden van vlooien.

Contact opnemen

Vlooien bestrijden door ZUNGO Pest Control

Doordat vlooien vaak leven in naden en kieren van vloeren, tegels, meubels en tapijten én doordat de eitjes van vlooien wel tot twee jaar kunnen blijven leven is vlooien bestrijden erg lastig. Heeft u last van vlooien in huis? Neem dan contact op met ZUNGO. Onze gecertificeerde ongediertebestrijders geven u graag advies bij het bestrijden van vlooien.


Werkwijze

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.