Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Pest control bij bedrijven

Pest control bij bedrijven

Ongedierte kan voor veel overlast zorgen binnen uw bedrijf. Natuurlijk wilt u deze overlast zo veel als mogelijk voorkomen. ZUNGO Pest Control helpt u bij het nemen van preventiemaatregelen om zo ongedierte en plaagdieren binnen uw bedrijf te voorkomen. Wilt uw weten welke preventiemaatregelen ZUNGO neemt of hoe pest control er aan toe gaat? Lees dan hieronder meer over pest control bij bedrijven of neem contact op met ZUNGO.
Neem contact op

Wat is pest control?

Letterlijk vertaald betekent pest control bij bedrijven beheersing van ongedierte bij bedrijven. ZUNGO Pest Control is van mening dat je ongedierte beter zoveel als mogelijk kunt voorkomen in plaats van ongedierte te bestrijden. ZUNGO richt zich bij de pest control binnen bedrijven dan ook voornamelijk op het voorkomen van ongedierte in plaats van het bestrijden van ongedierte.


Lees meer over de werkwijze van ZUNGO Pest Control


Pest control voor uw bedrijf

Bij pest control worden in principe vier stappen doorlopen. Als eerste wordt er een risico-inventarisatie uitgevoerd. Op basis van deze inventarisatie wordt een plan van aanpak voor uw bedrijf opgesteld. Hierin worden ook uw eisen en wensen rondom pest control meegenomen. Hierna gaat ZUNGO aan de slag met het plan van aanpak en wordt periodiek uw bedrijf geïnspecteerd. Op deze manier kan ZUNGO tijdig sporen van plaagdieren ontdekken en daarop anticiperen om schade te voorkomen.


Neem contact op met ZUNGO

Pest control bij bedrijven in heel Nederland

Pest control bij bedrijven in heel Nederland

ZUNGO is specialist op het gebied van pest control bij bedrijven. De professionele ongediertebestrijders van ZUNGO Pest Control zijn actief in heel Nederland. Daarnaast is het team actief in veel verschillende sectoren, denk daarbij aan de voedingsmiddelenindustrie, zorginstellingen, logistieke dienstverleners en de horeca. Doordat de medewerkers regelmatig opleidingen volgen zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van pest control bij bedrijven.

Lees meer over ZUNGO


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.