Ongediertebestrijding Zuid-Holland

Heeft u last van wantsen?
Lees meer

Ongediertebestrijder in Zuid-Holland nodig?

Ongediertebestrijding in Zuid-Holland door een professioneel ongediertebestrijder uit laten voeren? Neemt u dan eens contact op met ZUNGO Pest Control. Wij zijn actief in de regio Den Haag, Rotterdam, Leiden en Dordrecht. ZUNGO heeft meer dan twintig jaar ervaring in het vakgebied en beschikt over diverse certificeringen waaronder het ‘Keurmerk Plaagdiermanagement’. Dit houdt in dat ZUNGO aan de allerhoogste eisen voldoet op het gebied van ongediertebestrijding. Bovendien werken wij milieuvriendelijk, voldoen we aan alle wet- en regelgeving en maken we gebruik van de modernste bestrijdingstechnologieën.

Contact

Ongediertebestrijding in uw bedrijf in Zuid-Holland

Heeft u last van ongedierte in uw bedrijfspand in Zuid-Holland of wilt u hier juist uit voorzorg naar laten kijken? ZUNGO Pest Control kan u het complete uitvoerende traject uit handen nemen. Wij verzorgen voortdurende monitoring en ongediertebestrijding. Zo kunt u er van op aan dat uw onderneming goed blijft functioneren in een prettige werksfeer zonder angst voor schadeclaims. ZUNGO is actief in diverse branches waaronder de industrie & food sector, de agrarische sector, de non-profit sector en de woningsector. Kortom, ZUNGO is van alle markten thuis en houdt uw bedrijf en producten schoon.

Bekijk sectoren

Professionele ongediertebestrijders

Wanneer u kiest voor ZUNGO, dan kiest u voor deskundige en effectieve ongediertebestrijding in Zuid-Holland. Ons team bestaat uit opgeleide en toegewijde professionals die dagelijks bezig zijn met het reduceren en voorkomen van de overlast van ongedierte. Al onze medewerkers zijn:

  • Opgeleid door Stichting Vakopleiding plaagdier- en houtrot verwerkende schimmelbestrijding
  • VCA gediplomeerd
  • In staat om u te voorzien van een passend advies op maat

Onze professionals hebben ruime ervaring en zijn werkzaam bij bedrijven uit de industrie & food sector, de agrarische sector, de non-profit sector en in (particuliere) woningen. Zij zijn dus van alle markten thuis en nemen u het complete uitvoerende traject uit handen dankzij voortdurende monitoring en bestrijding.

Over ons

Preventieve ongediertebestrijding in Zuid-Holland

 Bij ZUNGO streven we zoveel mogelijk naar preventieve bestrijding van ongedierte. Voorkomen is in onze ogen immers beter dan genezen. Daarom is zo’n 95% van onze dienstverlening dan ook preventief van aard. Zo starten wij altijd met een grondige inventarisatie waarbij de knelpunten worden geanalyseerd. Vervolgens komen wij met een deskundig advies waarin de meest effectieve maatregelen staan beschreven. Bovendien controleren wij (preventief) volgens een vast schema en worden al onze bevindingen nauwkeurig geregistreerd in een digitaal logboek dat u altijd online in kunt zien.

Bekijk werkwijze

ZUNGO ongediertebestrijding in Zuid-Holland

Of u nu last heeft van insecten, plaagdieren, torren of ander ongedierte. Of dat u op zoek bent naar preventieve maatregelen rondom ongediertebestrijding in Zuid-Holland. ZUNGO Pest Control is dé specialist op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie voor zowel bedrijven als particulieren. Dankzij onze jarenlange ervaringen kunnen wij u voorzien van een passend advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij werken zowel op afspraak alsmede op contractbasis.

Contact