Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Ongediertebestrijding volgens de BRC norm

Ongediertebestrijding

Ongedierte komt vrijwel overal voor. Ieder bedrijf heeft ooit wel te maken gehad met ongewenste plaagdieren. In dit artikel wordt er uitgelegd wat ongediertebestrijding volgens de BRC norm inhoudt. Daarnaast worden de voordelen van een BRC certificering benoemd. In de laatste alinea’s zoomen we in op ongedierte in de horecabranche.

Wat houdt ongediertebestrijding volgens de BRC norm in?

BRC is een hygiënecode die staat voor British Retail Consortium. Een BRC-certificaat toont aan dat de organisatie voldoet aan de eisen van voedselveiligheid die zijn opgesteld door BRC. Het is essentieel dat iedereen die in een levensmiddelenbedrijf werkt over voldoende kennis beschikt met betrekking tot de basisvoorwaarden van deze regelgeving.

BRC-norm en ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding is een van de aspecten die terug komt in de BRC certificering. Dit is doordat ongediertebestrijding ook bijdraagt aan de voedselveiligheid. Wanneer ongedierte in aanraking komt met voedsel dan kunnen er bacteriën overgedragen worden. Daardoor is ongediertebestrijding van groot belang. Meer informatie over de BRC certificering?


Neem contact op


Voordelen van BRC Certificering

Een BRC Certificering geeft aan dat een organisatie voldoet aan de eisen van voedselveiligheid. Waarom zou u moeten kiezen voor een organisatie met een BRC-certificaat?


Aantoonbare borging van de voedselveiligheid door middel van BRC norm.

Er wordt voldaan aan de retailers eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Binnen de organisatie wordt bewustzijn gecreëerd rondom voedselveiligheid, aangezien er aan de voedselveiligheidseisen voldaan moet worden.

BRC norm van toepassing op voedselproducerende bedrijven

De kennis over ongedierte van de Zungo-medewerkers zorgt ervoor dat preventie en bestrijding voorspoedig verloopt. Voor voedselproducerende bedrijven is de BRC norm van belang. Ben je een voedselproducerend bedrijf, leverancier aan de horeca en heb jij last van plaagdieren of wil je plaagdierproblemen voorkomen? Neem dan snel contact op en wij leggen je alles uit over ongediertebestrijding.

Neem contact op met ZUNGO

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.