Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Overheid, onderwijs en zorg

Ongedierte in de non-profit branche. Een probleem waar wij de oplossing voor bieden!

Ongedierte overlast in het ziekenhuis, op school of in een overheidsgebouw? ZUNGO Pest Control is met ruim 30+ jaar ervaring een gewaardeerd partner als het gaat om ongediertebestrijding in de non-profit branche. Met een overdosis aan ervaring en expertise weten wij al onze klanten de juiste oplossingen te bieden bij het bestrijden én voorkomen van ongedierte zoals ratten, muizen en tal van insecten. We adviseren u graag in de meest effectieve en prijsvriendelijke oplossingen om schade en/of overlast te voorkomen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De meest effectieve en efficiënte oplossingen voor de non-profit branche.

Ongedierte overlast komt, veel voor tot ergernis van veel organisaties. Hoewel het hebben van ongedierte erg onhygiënisch is, kan het ook gevaarlijk zijn en kan het voor schade zorgen. Rattenbestrijding, muizenbestrijding en insectenbestrijding is waar wij goed in zijn en we ontzorgen u dan ook graag van dit plaagdier probleem. Middels onze flexibele werkwijze kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen, waardoor schade beperkt of voorkomen kan worden.

Als ongedierte bestrijder beschikken wij over verschillende certificeringen, waaronder het Plaagdiermanagement Bedrijven keurmerk’. Hiermee geven wij aan een toonaangevend plaagdier bestrijder te zijn. Ook is ZUNGO de geschikte partner als u aan verschillende certificeringen moet voldoen. 

Ongediertebestrijding op locatie

Vanwege onze jarenlange ervaring en flexibele werkwijze weten wij onze klanten in een groot deel van Nederland te voorzien van ongediertebestrijding. We komen graag zo spoedig mogelijk bij u langs om de overlast te verwijderen of te voorkomen. Hierbij houden we rekening met al uw wensen en werken op een kostenefficiënte manier naar een schoon en hygiënisch eindresultaat.


Heeft u last van ongedierte of wilt u dit voor zijn? Wacht niet te lang en neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen ontzorgen van plaagdierenoverlast. 

Zeer veel jaar ervaring in Pest Control

ZUNGO Pest Control is opgericht in 1991 en heeft veel ervaring op het gebied van plaagdiermanagement binnen diverse sectoren. Naast plaagdiermanagement bij zorginstellingen, overheidsinstelling en onderwijsinstellingen is ZUNGO ook actief in de onderstaande sectoren.

Wilt u meer weten over plaagdiermanagement binnen uw sector of bent u op zoek naar een plaagdiermanagementbedrijf met het Keurmerk Plaagdiermanagement? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ZUNGO.


De korte lijnen en het direct contact met de plaagdierbeheerser van ZUNGO zorgen ervoor dat we zo min mogelijk klachten krijgen omtrent ongedierte in ons ziekenhuis. Tevens is het fijn dat er bij overlast snel geacteerd wordt door ZUNGO.

Joop Konings • Inrichtingscoördinator huisvesting Ziekenhuis Bernhoven

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.