Nascholingsdag medewerkers

Ter uitbreiding van de kennis en kwaliteit hebben onze medewerkers afgelopen week een nascholingsdag gehad. Het was een leerzame dag met als onderwerp “Wet- en regelgeving plaagdierbeheersing in HACCP en kwaliteitssystemen”.

Ter borging van de voedselveiligheid is het belangrijk een analyse van de risico’s in de bedrijfsprocessen uit te voeren. Procedures dienen te worden geïmplementeerd om de voedselveiligheid te garanderen. Beheersing van de kritische controlepunten dient aantoonbaar aanwezig te zijn.

 

 

Plaagdieren vormen een risico voor de voedselveiligheid. Het is belangrijk om basisvoorwaarden gericht op het weren van plaagdieren te regelen.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de potentiële risico’s die zij zelf vormen en zijn geïnstrueerd over de basisvoorwaarden van deze wet- en regelgeving.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, bekijk dan de pagina ‘werkwijze’ via onderstaande knop.

Werkwijze