Graag stellen wij ons aan u voor!!

Advies nodig van onze zakelijke experts?
Contact

Wij zijn Marcel en Leon en wij zijn verantwoordelijk voor de afdeling verkoop.

 

Marcel werkt sinds 2002 met veel plezier bij ZUNGO Pest Control. Leon is vanaf juni 2016 werkzaam binnen de organisatie en weet zijn weg ondertussen goed te vinden.

 

In de rol als accountmanager houden we ons bezig met het uitbreiden van ons klantenbestand maar daarnaast uiteraard ook met het onderhouden van onze bestaande relaties.

 

Om u even een beeld te schetsen waar wij onze dagen mee vullen :

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het koud bellen van potentiële klanten om een vrijblijvende afspraak te maken. Wanneer een afspraak tot stand is gekomen bezoeken we de locatie om samen met de klant te bespreken of het aanwezige plaagdierpreventieplan aan alle eisen voldoet ( o.a . certificeringen klant, IPM ). Indien er nog geen plaagdierpreventieplan is, zullen we informatie verzamelen om een plaagdierpreventieplan op te stellen.

Aan de hand van een risico- inventarisatie wordt een maatwerk plan van aanpak gemaakt wat we in een voorstel verwerken en in een later stadium doorspreken met de klant.

Wij mogen ook veel nieuwe klanten per jaar verwelkomen vanuit ons bestaande netwerk.

Graag komen we ook bij u op locatie om te kijken of uw huidige plaagdierpreventieplan up to date is of om een plaagdierpreventieplan op te stellen.

Graag tot ziens,

Marcel en Leon