Awareness training

Advies nodig van onze zakelijke experts?
Contact

Sinds kort geven wij awareness trainingen om het personeel van bedrijven bij te scholen omtrent ongedierte. Tot dusver hebben de trainingen onze verwachtingen overtroffen. We krijgen erg positieve reacties van de aanwezigen over de training.

Hieronder leest u de reactie van Joris ten Dam, quality manager bij Pita-Bakkerij Caïro b.v.

Veel interactie

De Awareness training verzorgd door Leon Lehmler van ZUNGO is erg goed ontvangen door de deelnemende medewerkers. De groep was enthousiast en actief. De training is erg sprekend voor de medewerkers, omdat er gebruik is gemaakt van foto’s van de locatie zelf. De foto’s zijn van aanbevelingen die gemaakt zijn tijdens de diepte inspectie die eerder is uitgevoerd door ZUNGO. Hierdoor kan men direct inhaken op de dagelijkse praktijk van de medewerkers. Je merkt dan ook dat er discussie ontstaat en dat men er over na gaat denken.

 

Stof blijft hangen

Veel stof is blijven hangen, indien men kijkt naar de resultaten van de toets die afgenomen is na de training. Op 1 enkele onvoldoende na hebben alle medewerkers een (ruime) voldoende behaald. De trainer van ZUNGO heeft veel kennis over het onderwerp, waardoor hij spontane vragen vanuit de groep goed kan beantwoorden. De trainer voelt de groep goed aan en zorgt er voor dat de lesstof ook over wordt gedragen.

Dit moeten we voor alle medewerkers organiseren!

Directe reactie van een deelnemer na de training was: “dit moeten we voor alle medewerkers / diensten organiseren!” We zien duidelijk de meerwaarde van de training na een diepte inspectie. Kritische aandachtspunten worden in beeld gebracht en meteen onderbouwd besproken met de betrokken medewerkers.

Meer informatie over de awareness training

Bent u benieuwd hoe een awareness training eruit ziet? Wilt u weten wat de voordelen zijn van het volgen van een awareness training of vraagt u zich af wanneer een training gevolgd kan worden?

Ik wil graag meer informatie over de awareness trainingen