Muizen bestrijden

Heeft u wespen overlast?
Meld het direct

Liever muizen voorkomen dan de muizenplaag aanpakken

ZUNGO Pest Control voorkomt muizenproblemen door aanbevelingen te geven aan klanten, gericht op het wegnemen / beperken van gunstige leefomstandigheden voor muizen. Ziet u nog geen sporen van een muizenplaag? Dan bent u er op tijd bij om preventiemaatregelen voor muizen te nemen. Hieronder vindt u een aantal preventiemaatregelen voor een muizenplaag die u toe kunt passen binnen uw bedrijf:

  • Dicht gaten en kieren in muren. In eerste instantie is het belangrijk om ervoor te zorgen dat muizen uw bedrijf niet binnen kunnen komen door gaten en kieren in muren.
  • Berg voedingsmiddelen op in glazen of metalen voorraadbussen. In opslagplaatsen raden wij aan om goederen vrij van de muur te plaatsen en langdurige opslag zoveel mogelijk te vermijden.
  • Ruim kruimels en afval op en berg het op in goed sluiten prullenbakken.
  • Ruim ‘rommel’ op. Muizen zijn altijd op zoek naar schuilplaatsen en in een opgeruimde omgeving zullen ze minder snel een schuilplek vinden.

Heeft u na deze preventiemaatregelen toch last van muizen gekregen? Neem dan direct contact op met ZUNGO Pest Control. Onze experts helpen u graag bij de preventie en het bestrijden van de muizenplaag.

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden? Natuurlijk heeft u liever geen muizen in uw bedrijf. Het wordt niet alleen vies gevonden, daarnaast zijn veel mensen bang voor muizen en vaak brengt het op het gebied van bacteriën vervelende consequenties met zich mee. ZUNGO Pest Control helpt zowel bij het bestrijden van muizen als ervoor te zorgen dat deze plaagdieren niet meer terugkeren.

Het is enorm van belang dat de muizenplaag tijdig herkend wordt, waardoor de muizenplaag aangepakt kan worden. U kunt muizen al herkennen voordat u ze met het oog waarneemt. Het herkennen van muizen in uw bedrijf is echter nog niet zo handig. Er zijn enkele specifieke verschijnselen die helpen bij het herkennen van muizen. Klik op de link om deze specifieke verschijnselen te ontdekken. Mocht u een van deze verschijnselen herkennen, neem dan direct contact met ons op.

Ik herken deze verschijnselen

Muizen bestrijden in Tilburg, Arnhem, Den Haag of Eindhoven

Onze professionals zijn dagelijks bezig met het voorkomen en bestrijden van onder andere muizen. Wij werken in heel Nederland en zijn dus niet enkel in een bepaalde regio vertegenwoordigd. Dit betekent dat ZUNGO ook actief is in grote steden zoals Tilburg, Arnhem, Den Haag en Eindhoven. ZUNGO helpt bedrijven niet alleen bij het bestrijden van muizen. Wij zijn ook actief bij mensen thuis. Heeft u ook last van ongedierte? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Neem contact op