Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Missie en kernwaarden

Waarom ZUNGO Pest Control?

Ontstaansgeschiedenis

ZUNGO is in 1991 opgericht door Hans van Keijsteren en heeft zich door een continue groei ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf op het gebied van plaagdiermanagement. Het is gericht op het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Op 1 juli 2014 heeft Hans van Keijsteren de leiding overgedragen aan zijn zoon Dave van Keijsteren. ZUNGO Pest Control werkt inmiddels met ongeveer 30 enthousiaste medewerkers en heeft een landelijke dekking.

Missie

Wij voorkomen schade door plaagdieren!

BHAG (groot, gewaagd doel)

Op 23 april 2035 zijn al onze klanten schadevrij van plaagdieren met een diervriendelijke aanpak.
Kernwaarden

1. Communicatie

Wij praten en luisteren vol energie en aandacht tijdens onze werkzaamheden, we stralen plezier uit en zorgen dat onze klant of collega ons vertrouwt en goed met ons kan en wil samenwerken. Het lukt ons daarmee om mensen (klant of collega) in beweging te krijgen. 

2. Verantwoordelijk

In onze werkzaamheden laten we zien dat we zelfstandig en betrokken zijn, waarbij taken en opdrachten nauwkeurig worden afgemaakt volgens geldende afspraken (ook aan klantzijde) en wij altijd de controle houden over onze eigen werkzaamheden, zodat anderen op ons kunnen rekenen.

3. Deskundig

In de uitvoering van ons werk zijn wij vakbekwaam. Onze houding is daarin professioneel. Dat houdt in dat we altijd streven naar kwaliteit door een hoog kennisniveau en dat we voortdurend op zoek gaan naar een optimale oplossing voor de klant of onze collega, waar hij of zij mee verder kan.

4. Flexibel

Wij handelen en reageren snel, zowel in communicatie als in activiteiten en zijn in staat om prioriteiten op de juiste manier te stellen. Wij hebben het vermogen om ons goed aan te passen aan snel veranderende omstandigheden en zoeken altijd naar effectieve oplossingen voor de uitdagingen die op ons pad komen.

5. Ontwikkeling

We laten zien dat wij voortdurend streven naar zelfverbetering en altijd leergierig zijn; op zoek naar kansen om te groeien in onze werkzaamheden en nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen.

Snel schakelen en doorschakelen

Bij plaagdierproblemen is snel schakelen en doorschakelen van belang. Dit is bij ZUNGO geen probleem. ZUNGO Pest Control staat voor:

  • korte lijnen

  • landelijke dekking

  • altijd bereikbaar via een algemeen telefoonnummer

  • direct beslissingen kunnen nemen doordat alle medewerkers voldoende kennis paraat hebben door training en ervaring

  • vervolgacties inplannen indien nodig

Wilt u meer informatie over plaagdiermanagement / pest control? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met ZUNGO Pest Control.


Ik vind het belangrijk het juiste advies te geven en ga voor de lange termijn relatie waarbij het ontnemen van uw zorgen als klant centraal staat.

Marcel van Engelen • Accountmanager

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.