Logistieke dienstverleners

Advies nodig van onze zakelijke experts?
Contact

Productschade in de logistieke keten voorkomen door goed plaagdiermanagement.

Plaagdieren veroorzaken schade aan uw producten en die van uw klant. Tevens verontreinigen plaagdieren uw producten door hun ontlasting, vervellingshuidjes en het overbrengen van bacteriën.

 

Locaties waar logistieke activiteiten plaats vinden zijn kwetsbaarder voor plaagdieren

Locaties waar logistieke activiteiten plaats vinden, hebben over het algemeen een hoger risico en zijn kwetsbaar voor plaagdieren. Dit komt doordat er sprake is van veel externe en interne transportbewegingen. Plaagdieren kunnen zich hierdoor vaak makkelijker van buiten naar binnen verplaatsen via openstaande deuren of via aangeleverde goederen. Als ze zich verplaatsen van besmette naar niet besmette ruimtes, wordt de overlast nog groter.

Plaagdiermanagent onder controle met een betrouwbare partner

Door een erkend plaagdiermanagementbedrijf in te schakelen, houdt u zowel uw gebouw(en) als uw producten optimaal behoed voor plaagdieren. Wanneer u hierbij kiest voor ZUNGO Pest Control ontvangt u op tijd passende adviezen met betrekking tot het plaagdiermanagement en worden eventuele acties uitgevoerd. Ook als u aan bepaalde certificeringen, zoals BRC Storage & Distribution, moet voldoen, biedt ZUNGO passende oplossingen.

Lees meer over het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven

ZUNGO Pest Control

ZUNGO Pest Control staat al meer dan 25 jaar bekend als een betrouwbaar en innovatief plaagdiermanagementbedrijf, waarbij de nieuwste inzichten en de modernste technieken worden ingezet. Bent u op zoek naar een erkend plaagdiermanagementbedrijf voor logistieke dienstverleners met het Keurmerk Plaagdiermanagement? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ZUNGO voor meer informatie over plaagdierbeheersing.

Neem contact op

Plaagdier management in diverse sectoren

Naast plaagdiermanagement bij logistieke dienstverleners boekt ZUNGO Pest Control ook uitstekende resultaten bij:

Voor sectoren die niet in bovenstaand opsomming worden genoemd, bestaan ook passende oplossingen. Wilt u meer weten over deze passende oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Wij werken ondertussen alweer enkele jaren met ZUNGO Pest Control en naar volle tevredenheid. ZUNGO Pest Control onderscheid zich in flexibiliteit, korte lijnen en afspraak is afspraak.

Imperial Supply Chain Solutions

René Wils