Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Gemeente Oss

ZUNGO  is een toonaangevend plaagdiermanagementbedrijf dat actief is in heel Nederland. Bij ZUNGO werken wij met een enthousiast en professioneel team dat veel verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ons doel is u te ontzorgen en u proactief advies te geven.

In samenwerking met de Gemeente Oss helpen wij u bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Op woensdag bestrijden wij ratten in Oss en op donderdagochtend worden bestrijdingen in de rest van de Gemeente Oss uitgevoerd. Indien woensdag of donderdag een feestdag is, wordt het bezoek een week later uitgevoerd.

Lees deze flyer over hoe wij samen op een effectieve en duurzame manier overlast kunnen voorkomen. De eerste stap ligt bij uzelf. 


Voor meer informatie over de bruine rat kunt u terecht op onze rattenpagina. Wilt u informatie over andere plaagdieren? Neem dan een kijkje in onze plaagdierenindex. Heeft u een vraag kijk dan eerst even op onze  vraag en antwoord pagina  of uw vraag hiertussen staat.

      Meldingsformulier     

Vul hier het formulier in om een melding te maken. Wij geven advies en bestrijden de ratten gratis bij particulieren en op gemeentegrond. 

Wij bellen altijd aan, mocht u niet thuis zijn dan komen wij de week erop weer langs. Bent u niet thuis maar kunnen wij makkelijk bij de probleemomgeving geef dit dan aan in het formulier.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.