Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Ongediertebestrijding Gelderland

Uw partner op gebied van ongediertebestrijding in Gelderland

Ongediertebestrijding in Gelderland laten uitvoeren? Denkt u dan eens aan ZUNGO Pest Control. ZUNGO Pest Control is uw partner op gebied van ongediertebestrijding in Gelderland, in de regio Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn. Wij streven naar optimale klanttevredenheid. Zo kunt er bij ons van op aan dat wij:


  • Gediplomeerde en deskundige medewerkers in dienst hebben

  • Werken volgens opgestelde richtlijnen

  • Milieuvriendelijk en verantwoord te werk gaan

  • Beschikken over ‘Keurmerk Plaagdiermanagement’ & certificeringen

  • Een doeltreffend kwaliteitsmanagementsysteem hanteren

Zo bent u verzekerd van een deskundige en betrouwbare partij die rekening houdt met uw eisen en wensen. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke ongediertebestrijding in Gelderland; wij helpen u in elke situatie. Zo zijn wij actief in de industrie & food branche, de agrarische sector, de non-profit sector en in (particuliere) woningen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan gerust eens contact op.

Innovatie staat hoog in het vaandel

ZUNGO heeft niet alleen jarenlange ervaring op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie in Gelderland, maar maakt ook nog eens gebruik van de modernste bestrijdingstechnologie. Innovatie staat bij ons in het bedrijf hoog in het vaandel. Als ongediertebestrijder lopen wij graag voorop door middel van implementatie van de nieuwste systemen en werkmethoden om zo een nog betere kwaliteit te kunnen leveren. Zo hebben wij onlangs een elektrische muizenval geïntroduceerd die niet giftig is en ook nog eens preventief werkt. Dankzij dit soort vernieuwende systemen kunnen wij blijven voldoen aan de hoogste klanteisen.


Werkwijze

Deskundig team van ongediertebestrijders in Gelderland

Wanneer u kiest voor ZUNGO, dan kiest u voor een partner met ruime ervaring op het gebied van ongediertebestrijding in Gelderland. Vanuit onze vestigingslocatie in Uden is een toegewijd team van goed geschoolde experts dagelijks bezig met het voorkomen en bestrijden van ongedierte in Gelderland. Al onze medewerkers zijn opgeleid door Stichting Vakopleiding plaagdier- en houtrot verwerkende schimmelbestrijding & VCA gediplomeerd. Kortom, wij hebben professionals met veel vakkennis in dienst die u kunnen voorzien van een passend advies om overlast van ongedierte en plaagdieren te voorkomen..

ZUNGO ongediertebestrijding in Gelderland

Op zoek naar een ongediertebestrijder in Gelderland, nabij Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn? Dan bent u bij ZUNGO Pest Control aan het juiste adres. Wij zijn al ruim twintig jaar specialist op het gebied van ongediertebestrijding in Gelderland. Dus bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partij die u kan helpen bij preventieve of curatieve bestrijding van insecten, plaagdieren, torren en ander ongedierte? Informeert u dan eens naar de mogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvend advies. Wij werken zowel op afspraak alsmede op contractbasis.


Contact

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.