Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Missie en kernwaarden

Waarom ZUNGO Pest Control?

Door kennis van de praktijksituatie bij de klant kunnen we de juiste preventieve acties adviseren welke schade als gevolg van plaagdieren voorkomen. Een goede samenwerking met de klant is hierbij essentieel.

Om overlast te voorkomen, delen we onze kennis over plaagdieren met de klant. Is er toch overlast dan beschikt ons team over de juiste vakkennis om snel door te pakken, hierbij rekening houdend met geldende wet- en regelgeving. We hebben de juiste keurmerken en certificeringen, omdat dit noodzakelijk is om optimale kwaliteit aan de klant te leveren.

ZUNGO bestaat uit een hecht team dat maatwerk levert, snel schakelt en helder communiceert, om zo te bieden wat de klant nodig heeft op het gebied van plaagdierbeheersing.

Missie & kernwaarden

1. Maatwerk

We stemmen het plaagdierpreventieplan af op uw specifieke situatie en behoeftes. Iedere klant is anders en heeft andere behoeftes. We vinden het belangrijk met u mee te denken en onze dienstverlening op u af te stemmen.

2. Kwaliteit

Door onze praktijkkennis in combinatie met de benodigde opleidingen, keurmerken en certificeringen kunnen wij de juiste kwaliteit bieden. Wij zijn continu bezig onze bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen en streven naar elke dag een stapje beter. Dit geldt zowel voor onze werkzaamheden op locatie van de klant als onze ondersteunende werkzaamheden op kantoor.

3. Preventie

Onze inspecties en trainingen zijn erop gericht u te adviseren plaagdierproblemen te voorkomen. Door u op de juiste wijze te adviseren en te stimuleren aanbevelingen uit te voeren, voorkomen we schade door plaagdieren.

4. Snel schakelen

Bij plaagdierproblemen is snel schakelen en doorschakelen van belang. We hebben korte lijnen en kunnen direct beslissingen nemen. Het is onze taak zo snel mogelijk proactief de juiste acties te nemen om overlast te voorkomen of op te lossen.

5. Samenwerking

Samenwerking met de klant is belangrijk en noodzakelijk om optimaal resultaat te realiseren. We kunnen het niet alleen. Tijdens onze inspecties maken we aanbevelingen om schade door plaagdieren te voorkomen. We verwachten van u dat u deze aanbevelingen met de juiste urgentie oppakt.

Snel schakelen en doorschakelen

Bij plaagdierproblemen is snel schakelen en doorschakelen van belang. Dit is bij ZUNGO geen probleem. ZUNGO Pest Control staat voor:

  • korte lijnen

  • landelijke dekking

  • altijd bereikbaar via een algemeen telefoonnummer

  • direct beslissingen kunnen nemen doordat alle medewerkers voldoende kennis paraat hebben door training en ervaring

  • vervolgacties inplannen indien nodig

Wilt u meer informatie over plaagdiermanagement / pest control? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met ZUNGO Pest Control.


Ik vind het belangrijk het juiste advies te geven en ga voor de lange termijn relatie waarbij het ontnemen van uw zorgen als klant centraal staat.

Marcel van Engelen • Accountmanager

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.