Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Logistieke dienstverleners

Productschade in de logistieke dienstverlening voorkomen met ZUNGO Pest Control

ZUNGO Pest Control is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van ongediertebestrijding, zoals ratten bestrijding, insectenbestrijding en uiteraard het voorkomen van de daaropvolgende (potentiële) schade. Door onze juiste manier van aanpak, jaren lange ervaring en de wensen van onze klanten centraal te houden, bieden wij altijd de juiste oplossingen. Heeft u last van ongedierte en wilt u (product)schade voorkomen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

 Neem contact op

Overlast van ratten, muizen en insecten voorkomen door toonaangevende ongediertebestrijding

Ratten of muizen voorkomen is van essentieel belang om potentiële schade in uw magazijn te voorkomen. Goed plaagdiermanagement, daar draait het bij ZUNGO om. Meedenken, adviseren en bestrijden en/of voorkomen van ongedierte is waar wij goed in zijn. Wij kijken hoe we ongedierte en insecten op een zo snel, eenvoudige maar efficiënte wijze kunnen voorkomen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.


 

Plaagdiermanagent onder controle met een betrouwbare partner

  ZUNGO is een innovatief plaagdiermanagementbedrijf wat blijkt uit de certificeringen die wij hebben. Wij zijn één van de weinige plaagdiermanagementbedrijven met het Plaagdiermanagement Bedrijven keurmerk binnen Nederland. Ook als u aan bepaalde certificeringen, zoals BRC Storage & Distribution, moet voldoen, biedt ZUNGO passende oplossingen.

Lees meer over het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven

De juiste oplossing voor ieder probleem

Wanneer u last heeft van ongedierte, of het juist wilt voorkomen, bent u bij ZUNGO aan het juiste adres. Onze specialisten stellen het probleem vast en gaan direct op een effectieve manier te werk om (verdere) schade te voorkomen. Uiteraard begrijpen we dat er haast bij ongediertebestrijding zit, daarom zijn wij erg mobiel en kunnen wij snel schakelen. Overlast van ongedierte in Rotterdam tot Eindhoven? Wij ontzorgen u graag.


Voorkom schade aan uw pand en producten. Wij zijn ervan overtuigd dat we u kunnen ontzorgen! Neem contact met ons op voor verdere informatie.


Plaagdier management in diverse sectoren

Naast plaagdiermanagement bij logistieke dienstverleners boekt ZUNGO Pest Control ook uitstekende resultaten bij:

Voor sectoren die niet in bovenstaand opsomming worden genoemd, bestaan ook passende oplossingen. Wilt u meer weten over deze passende oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken alweer vele jaren met ZUNGO Pest Control en naar volle tevredenheid. ZUNGO Pest Control onderscheid zich in flexibiliteit, korte lijnen en afspraak is afspraak.

René Wils • Imperial Supply Chain Solutions

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.