Heeft u wespenoverlast?

Meld direct
True

Gemeente Oss

ZUNGO  is een toonaangevend plaagdiermanagementbedrijf dat actief is in heel Nederland. Bij ZUNGO werken wij met een enthousiast en professioneel team dat veel verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ons doel is u te ontzorgen en u proactief advies te geven.

In samenwerking met de Gemeente Oss helpen wij u bij het voorkomen en bestrijden van plaagdieren. Heb je toch last van ratten of zie je ze in de buurt? Neem dan contact met ons op. Wij geven gratis advies aan inwoners van Gemeente Oss om overlast op te lossen en te voorkomen. Op eigen terrein ben je zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van ratten. 

Indien een melding uiterlijk dinsdag voor 13:00 uur wordt ingestuurd, dan bezoeken we u woensdag. Als de melding later wordt ontvangen, wordt het bezoek de week erna uitgevoerd. Indien woensdag een feestdag is, wordt het bezoek een week later uitgevoerd. Tussen Kerst en Oud en Nieuw slaan wij een weekje over. 

Lees deze flyer over hoe wij samen op een effectieve en duurzame manier overlast kunnen voorkomen. De eerste stap ligt bij uzelf. 


Voor meer informatie over de bruine rat kunt u terecht op onze rattenpagina. Wilt u informatie over andere plaagdieren? Neem dan een kijkje in onze plaagdierenindex. Heeft u een vraag kijk dan eerst even op onze  vraag en antwoord pagina  of uw vraag hiertussen staat.

      Meldingsformulier     

Vul hier het formulier in om een melding te maken. Wij geven gratis advies aan inwoners van Gemeente Oss om overlast op te lossen en te voorkomen. Op eigen terrein ben je zelf verantwoordelijk voor het bestrijden van ratten. 

Wij bellen altijd aan, mocht u niet thuis zijn dan komen wij de week erop weer langs. Bent u niet thuis maar kunnen wij makkelijk bij de probleemomgeving geef dit dan aan in het formulier.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.